BØLGEN & MOI // FLESLAND

 
 

KUNDE: HMSHost-Umoe F&B Company AS

FERDIGSTILT: august 2017

STED: Flesland flyplass, Bergen

B&M FLESLAND_RISS.jpg
 

Den nye terminalen på Bergen lufthavn Flesland åpnet i August 2017

Riss ble engasjert av HMSHost-Umoe F&B Company for å utarbeide konkurransebidraget for Bølgen & Moi Food Garage. Konseptet er et samarbeid mellom operatøren og Bølgen og Moi AS. Bestillingen bestod i å tilpasse foodgarage konseptet til å imøtekomme et ønske om å gi designet en dialekt som formidlet noe av særpreget ved Bergen og lokalmiljøet.

 

Den nye terminalen på Bergen lufthavn Flesland åpnet i August 2017

Riss ble engasjert av HMSHost-Umoe F&B Company for å utarbeide konkurransebidraget for Bølgen & Moi Food Garage. Konseptet er et samarbeid mellom operatøren og Bølgen og Moi AS. Bestillingen bestod i å tilpasse foodgarage konseptet til å imøtekomme et ønske om å gi designet en dialekt som formidlet noe av særpreget ved Bergen og lokalmiljøet.

B&M FLESLAND_RISS.jpg
 
 

L

 

Petter Abrahamsen